Mobile-Legends-Bang-Bang-Frenze-mobile-legends-bang-bang -letssss-gooo...

               Mobile-Legends-Bang-Bang-Frenze


      1. Hărți MOBA Clasice, Bătălii 5v5
Bătălii 5v5 în timp real cu oponenți adevărați. Luptă peste 3 coridoare pentru a distruge turetele inamice. 4 zone în junglă. 18 turete de apărare. 2 Boși Sălbatici. Reproducerea completă a clasicelor hărți 5v5 MOBA. Bătălii complete 5v5, Om vs. Om. O reîntoarcere triumfătoare a gameplay-ului MOBO.


2. Câștigă prin Efort de Echipă & Strategie
Blochează daune, controlează inamicii, și vindecă-ți coechipierii! Alege dintre Tanks, Magi, Trăgători, Asasini, Supports, etc. pentru a îți ajuta echipa sau pentru a fii MVP-ul meciului! Eroi noi sunt lansați constant!

3. Lupte Corecte, Susține-ți Echipa spre Victorie
Ca și în MOBA-urile clasice, nu există antrenamente pentru erou sau îmbunătățirea eroului cu bani. Câștigătorii și învinșii sunt deciși prin îndemânare și abilități pe această balansată platformă pentru jocul competitiv. Joacă pentru a Câștiga, nu Plătește pentru a Câștiga.

4. Comenzi Simple, Ușor de Stăpânit
Cu un joystick virtual în stânga și butoane pentru abilități în dreapta, ai nevoie doar de două degete pentru a deveni un maestru! Ținta automată și schimbarea țintei îți permit să aplici ultima lovitura la plăcerea inimii tale. Niciodată nu ratezi! Iar un sistem convenabil apasă pentru a echipa te lasă să te focusezi pe fiorii bătăliei!

5. Alcăturirea Echipelor în 10 Secunde, Meciuri de 10 Minute
Alcătuirea echipelor durează doar 10 secunde, iar bătăliile durează 10 minute, acțiunea schimbându-se imediat de la creșterea în level la început la bătălii intense. Mai puțină așteptare plictisitoare și creștere repetitivă, și mai multă acțiune palpitantă și victorii miraculoase. În orice loc, în orice moment, doar ridică telefonul, pornește jocul, și intră în lumea competițiilor MOBA.

6. Asistență Deșteaptă În Cazul Deconectării
În majoritatea MOBA-urilor, căderea conexiunii înseamnă să-ți lași echipa la greu, dar cu puternicul sistem de reconectare Mobile Legends: Bang Bang, dacă părăsești meciul, poți să te întorci în câteva secunde. Iar cât timp ești offline, caracterul tău va fi controlat de sistemul AI pentru a evita situațiile 5-pe-4.



Comments